Hyrja

6.18m2

Dhoma e ndenjes dhe dhoma e darkës

22.49m2

Kuzhina

4.20m2

Dhomë gjumi x2

1. 15.30m2
2. 9.78m2

Banjo

5.27m2

Tarracë

5.66m2

Tarracë e Gjelbër

126.93m2

Sipërfaqja neto - 195.93m2

Detajet e Projektit

Detajet e projektit për apartamentin: Pozicioni i apartamentit në ndërtesë dhe projekti arkitekt 3D