Hyrja

4.32m2

Dhoma e ndenjes dhe dhoma e darkës

20.74m2

Kuzhina

4.32m2

Dhomë gjumi x2

1. 13.81m2
2. 9.52m2

Banjo

6.22m2

Tarracë

9.74m2

Tarracë e Gjelbër

200.36m2

Sipërfaqja neto - 286.35m2

Detajet e Projektit

Detajet e projektit për apartamentin: Pozicioni i apartamentit në ndërtesë dhe projekti arkitekt 3D