Hyrja

3.22m2

Dhoma e ndenjes dhe dhoma e darkës

16.44m2

Kuzhina

5.25m2

3xDhomë gjumi

1. 16.44m2
2. 12.94m2
3. 10.96m2

Koridor

6.41m2

Banjo

3.57m2

Tarracë

20.71m2

Tarracë e Gjelbër

109.13m2

Sipërfaqja neto - 210.49m2

Detajet e Projektit

Detajet e projektit për apartamentin: Pozicioni i apartamentit në ndërtesë dhe projekti arkitekt 3D