Dhomë gjumi

27.10m2

Dhoma e dollapëve

7.67m2

Banjo

7.82m2

Tarracë

6.90m2

Tarracë e Gjelbër

7.15m2

Sipërfaqja neto - 55.98m2

Detajet e Projektit

Detajet e projektit për apartamentin: Pozicioni i apartamentit në ndërtesë dhe projekti arkitekt 3D