Hyrja

4.36m2

Dhomë gjumi

18.38m2

Dhoma e dollapëve

6.99m2

Banjo

5.23m2

Tarracë

5.63m2

Tarracë e Gjelbër

6.95m2

Sipërfaqja neto - 47.54m2

Detajet e Projektit

Detajet e projektit për apartamentin: Pozicioni i apartamentit në ndërtesë dhe projekti arkitekt 3D