Hyrja

4.30m2

Dhomë gjumi

18.27m2

Dhoma e dollapëve

6.93m2

Banjo

5.19m2

Tarracë

5.65m2

Tarracë e Gjelbër

6.70m2

Sipërfaqja neto - 47.04m2

Detajet e Projektit

Detajet e projektit për apartamentin: Pozicioni i apartamentit në ndërtesë dhe projekti arkitekt 3D