Hyrja

4.27m2

Dhomë gjumi

27.29m2

Banjo

5.27m2

Tarracë

6.16m2

Tarracë e Gjelbër

16.50m2

Sipërfaqja neto - 54.49m2

Detajet e Projektit

Detajet e projektit për apartamentin: Pozicioni i apartamentit në ndërtesë dhe projekti arkitekt 3D