Dhomë gjumi

39.40m2

Dhoma e dollapëve

7.87m2

Banjo

9.06m2

Tarracë

13.15m2

Tarracë e Gjelbër

290.15m2

Sipërfaqja neto - 359.63m2

Detajet e Projektit

Detajet e projektit për apartamentin: Pozicioni i apartamentit në ndërtesë dhe projekti arkitekt 3D