Dhoma e ndenjes dhe dhoma e darkës

23.52m2

Kuzhina

7.46m2

Banjo

3.81m2

Tarracë e Gjelbër

17.29m2

Sipërfaqja neto - 52.08m2

Detajet e Projektit

Detajet e projektit për apartamentin: Pozicioni i apartamentit në ndërtesë dhe projekti arkitekt 3D