Dhoma e ndenjes dhe dhoma e darkës

20.56m2

Kuzhina

6.27m2

Banjo

4.07m2

Tarracë

3.90m2

Tarracë e Gjelbër

17.55m2

Sipërfaqja neto - 52.35m2

Detajet e Projektit

Detajet e projektit për apartamentin: Pozicioni i apartamentit në ndërtesë dhe projekti arkitekt 3D