Dhoma e ndenjes dhe dhoma e darkës

22.17m2

Kuzhina

7.43m2

Banjo

3.39m2

Tarracë

3.25m2

Tarracë e Gjelbër

5.19m2

Sipërfaqja neto - 41.43m2

Detajet e Projektit

Detajet e projektit për apartamentin: Pozicioni i apartamentit në ndërtesë dhe projekti arkitekt 3D