Dhoma e ndenjes dhe dhoma e darkës

22.52m2

Kuzhina

7.46m2

Banjo

3.81m2

Tarracë e Gjelbër

3.99m2

Sipërfaqja neto - 38.78m2

Detajet e Projektit

Detajet e projektit për apartamentin: Pozicioni i apartamentit në ndërtesë dhe projekti arkitekt 3D