Dhoma e ndenjes dhe dhoma e darkës

17.47m2

Dhomë gjumi

10.07m2

Kuzhina

3.85m2

Banjo

4.47m2

Tarracë

2.98m2

Tarracë e Gjelbër

26.99m2

Sipërfaqja neto - 65.83m2

Detajet e Projektit

Detajet e projektit për apartamentin: Pozicioni i apartamentit në ndërtesë dhe projekti arkitekt 3D