Hyrja

4.57m2

Dhoma e ndenjes dhe dhoma e darkës

16.44m2

Kuzhina

5.89m2

Dhomë gjumi

12.01m2

Banjo

3.39m2

Tarracë

4.55m2

Tarracë e Gjelbër

28.03m2

Sipërfaqja neto - 76.88m2

Detajet e Projektit

Detajet e projektit për apartamentin: Pozicioni i apartamentit në ndërtesë dhe projekti arkitekt 3D