Hyrja

4.23m2

Dhoma e ndenjes dhe dhoma e darkës

18.63m2

Kuzhina

5.10m2

Dhomë gjumi

11.92m2

Banjo

3.51m2

Tarracë

3.97m2

Tarracë e Gjelbër

24.63m2

Sipërfaqja neto - 71.99m2

Detajet e Projektit

Detajet e projektit për apartamentin: Pozicioni i apartamentit në ndërtesë dhe projekti arkitekt 3D