Hyrja

3.56m2

Dhoma e ndenjes dhe dhoma e darkës

17.93m2

Kuzhina

5.49m2

Dhomë gjumi

12.65m2

Banjo

3.56m2

Tarracë

4.88m2

Tarracë e Gjelbër

24.04m2

Sipërfaqja neto- 72.12m2

Detajet e Projektit

Detajet e projektit për apartamentin: Pozicioni i apartamentit në ndërtesë dhe projekti arkitekt 3D