Hyrja

3.96m2

Dhoma e ndenjes dhe dhoma e darkës

17.86m2

Kuzhina

6.09m2

Dhomë gjumi

11.91m2

Banjo

3.48m2

Tarracë

5.44m2

Tarracë e Gjelbër

24.44m2

Sipërfaqja neto - 73.18m2

Detajet e Projektit

Detajet e projektit për apartamentin: Pozicioni i apartamentit në ndërtesë dhe projekti arkitekt 3D