Hyrja

4.47m2

Dhoma e ndenjes dhe dhoma e darkës

17.82m2

Kuzhina

7.83m2

Dhomë gjumi

13.39m2

Banjo

4.57m2

Tarracë

4.32m2

Tarracë e Gjelbër

24.96m2

Sipërfaqja neto - 77.36m2

Detajet e Projektit

Detajet e projektit për apartamentin: Pozicioni i apartamentit në ndërtesë dhe projekti arkitekt 3D