Hyrja

3.30m2

Dhoma e ndenjes dhe dhoma e darkës

16.47m2

Kuzhina

4.48m2

Dhomë gjumi

12.93m2

Banjo

4.28m2

Tarracë

3.53m2

Tarracë e Gjelbër

5.28m2

Sipërfaqja neto - 50.27m2

Detajet e Projektit

Detajet e projektit për apartamentin: Pozicioni i apartamentit në ndërtesë dhe projekti arkitekt 3D