Porto Milena - Hotel Rezidencial dhe Komercial

Porto Milena përfshin lloje të ndryshme të banesave - 34 gjithsej, të klasifikuar në katër kategori: studio, apartamente me një dhomë gjumi, dy dhoma gjumi dhe apartamente me tre dhoma gjumi luksoze, të adaptueshme për familje më të mëdha, çifte të martuar, persona të pavarur privatë, njerëz të biznesit, si dhe për ata që mund të përballojnë luksin pa kufizime. Për lehtësinë e klientëve tanë, në katin përdhes të të dy ndërtesave ka restorante dhe dyqane të ndryshme. Të gjitha materialet, pajisjet dhe pajisjet e përdorura në secilën fazë ndërtimi ishin në përputhje me standardet evropiane të cilësisë dhe qëndrueshmërisë, dhe u zgjodhën gjatë vizitave tona në fabrikat në të gjithë Evropën.

Projekti i zhvilluar dhe implementuar nga Fimar Holding

Porto Milena - Hotel Residential and Commercial building resort është një projekt i zhvilluar dhe zbatuar nga korporata Fimar Holding - A.Ş nga Turqia e cila është ndër kompanitë më të rëndësishme në Turqi dhe në botë sot që ofron shërbime në fushat e mermerit, mozaikut, ndërtesë / ndërtim, naftë / energji, bujqësi / blegtori, produkte qumështi dhe turizëm. Fimar Holding, i cili filloi rrjetin e tij të gjerë të shërbimeve me krijimin e Fimar Marble Maden A.Ş. në Sivas nga Familja Emmioğlu në 1986, filloi aventurën e saj me sistemin e seminarit dhe më pas u rrit me fabrikimin dhe menaxhimin e guroreve në Amasya. Duke vazhduar rritjen e saj dita ditës, FIMAR Holding u themelua në 2008 si FIMAR PETROL LTD. Ai hyri në sektorin e karburantit duke vendosur markën e tij. Në vitin 2010, Fimar Tarım ve Livestock LTD. u krijua në Amasya me një filozofi të produktit organik 100%. Në fushën e turizmit, FIMAR tashmë ka zbatuar Hotelin Fimar Life Thermal Resort në Turqi.

Ndodhet në komunën më jugore të Malit të Zi ``Ulqin``

PORTO MILENA - Hotel Rezidencial dhe Komercial ndodhet në komunën më jugore të Malit të Zi Ulqin, më saktësisht në zemër të ``Long Beach`` të Ulqinit. Vendndodhja konsiderohet destinacioni kryesor i rivierës së jashtëzakonshme malazeze, duke ofruar cilësinë më të lartë të jetesës në një arkitekturë bashkëkohore, frymëzuar nga vlerat tradicionale të dizajnit të zonës. Një projekt unik për ata që duan të shijojnë natyrën dhe bukurinë e rivierës malazeze të jashtëzakonshme gjatë gjithë vitit, në harmoni me arkitekturën moderne të dizajnit, frymëzuar nga tradita. PORTO MILENA është një sipërmarrje unike pioniere, me vendndodhjen më të dëshirueshme në qytet. Kjo zonë karakterizohet nga një klimë subtropikale nën ndikimin e natyrës mesdhetare. Lagështia mesatare e ajrit arrin deri në 70%. më e larta 36 ° C, e regjistruar gjatë korrik-gusht. Vera e ngrohtë me temperatura të favorshme për sezonin 5-mujor të plazhit e karakterizojnë atë, ndërsa është e mundur të keni ditë plazhi 14-orëshe gjatë 3 muajve të verës. Bimësia kryesore e zonës është kultura e ullirit.