0 Sipërfaqja e përgjithshme m²

0 Banesa

0 Dyqane

0 Largësija nga plazhi m

Planet e banesave

Me një dizajn modern dhe një pasuri të hapësirës,
vendbanimet janë më shumë sesa thjesht një vend për të jetuar.

Studio
banesë

Sipërfaqja neto: 38.82 m²
Sipërfaqja bruto: 43.88 m²
 • Dhoma e ndenjes dhe dhoma e darkës 20.56m²
 • Kuzhina 6.27m²
 • Banjo 4.07m²
 • Tarracë  3.90m²
 • Tarracë e Gjelbër  4.02m²
 • Sipërfaqja e përgjithshme : 43.88m²
Lista e banesave

Banesë me një dhomë gjumi

Sipërfaqja neto: 50.27m²
Sipërfaqja bruto: 53.30m²
 • Hyrja 3.30m²
 • Dhoma e ndenjes dhe dhoma e darkës 16.47m²
 • Kuzhina 4.48m²
 • Dhomë gjumi 12.93m²
 • Banjo 4.28m²
 • Tarracë 3.53m²
 • Tarracë e Gjelbër 5.28m²
 • Sipërfaqja e përgjithshme: 50.27m²
Lista e banesave

Banesë me dy dhoma gjumi

Sipërfaqja neto: 195.93m²
Sipërfaqja bruto: 204.34m²
 • Hyrja 6.18m²
 • Dhoma e ndenjes dhe dhoma e darkës 22.49m²
 • Kuzhina 4.20m²
 • Dhomë gjumi 15.30m²
 • Dhomë gjumi 9.78m²
 • Banjo 5.27m²
 • Tarracë 5.66m²
 • Tarracë e Gjelbër 126.93m²
 • Sipërfaqja e përgjithshme: 204.34m²
Lista e banesave

Banesë me tri dhoma gjumi

Sipërfaqja neto: 210.49 m²
Sipërfaqja bruto: 219.59 m²
 • Hyrja 3.22m²
 • Dhoma e ndenjes dhe dhoma e darkës 16.44m²
 • Kuzhina 5.25m²
 • Dhomë gjumi 16.44m²
 • Dhomë gjumi 12.94m²
 • Dhomë gjumi 10.96m²
 • Koridor 6.41m²
 • Banjo 3.57m²
 • Tarracë 20.71m²
 • Tarracë e Gjelbër 109.13m²
 • Sipërfaqja e përgjithshme: 210.49m²
Lista e banesave

I sofistikuar dhe i gjerë

Kompleksi përbëhet nga lloje të ndryshme të apartamenteve dhe dyqaneve që ju përshtaten